www.green.nhw.co.il ברירת-מחדל  English  Russian   עברית  |  English  |  Русский



ליעוץ: 09-9510981

        
    
בדיקת סמים  |  בדיקת סמים  |  60 -פרוביוטיקה 6 ביליון probiotics  |  הפרעות אכילה  |  תופעות הריון  |  פרוביוטיקה  |  L – גלוטמין ( GLN )  |  גרד בקרקפת  |  גרד באיבר המין הנשי  |  עור ,מחלות עור ונגעים עוריים  |  פתרון לנשירת שיער  |  ניהול אורך חיים בריא  |   פסוריאזיס  |  טרשת נפוצה  |  העור,מחלות עור וכיצד ניתן לעזור להן ע"י טיפול נטורופתי  |  ניקוי הגוף בריפוי בתזונה  |  אלומיניום  |  קרקפת שומנית  |  הקשר בין בדיקת שיער לגילוי מתכות כבדות, למחלת הסרטן  |  תזונה לנשים הרות ומניקות  |  הקשר בין בדיקת שיער למחלת הסרטן  |  מערכת חיסון חזקה עם מערכת עיכול בריאה  |  הקשר בין בדיקות שיער להחמרת האוטיזם בילדים  |  





 
    
 
שבוע פסח
פסח שהוא גם חג האביב, חג החירות.
החירות אותה אנו לוקחים עבורנו לעשייה חדשה, לשינוי בחיינו.
החרות לעשות "ככל העולה על רוחנו",
לקבל את עצמנו ואז לבקש שינויי...
לחוות את חיינו בדרך של אומץ וטוב לב,
לתת לעצמנו את החופש להיות..  להיות בנוכחות בחיינו בשלמות עם כל רגע ורגע...
                                                                מבוא
בחג זה שבו כולנו מסובין... מארחים ומתארחים, בכל מקרה אמו אוכלים יותר מהרגיל, לכן, כדאי להיות בדיוק של עשייה משבועות אחרים של תזונה.
 
ארוחת בוקר
 
יוגורט 1.5%-0% +תפוח עץ או מלון
 או
2 פריכיות אורז עם גבינה לבנה 5% וירקות
 
ארוחת צהריים
פטה כבד או כבד מוקפץ קלות בשמן זית עם בצלים+ סלט ירוק
 
או
 
עוף בלימון+ שעועית ירוקה
 
או
מחית בטטות ברוטב בלסמי
 
עוף בלימון
עוף שלם מופשר, בנקב שלו להכניס לימון שלם עם הקליפה רחוץ ונקי בגודל הנקב ולצלות בתנור ל45 דקות , להפוך ולצלות לעוד רבע שעה.
 
 
 
 
 
 
 
ארוחת ערב חגיגית
 
סלט סלסילה
 
מצרכים:
חסה משי
חסה אדומה
עלי רוקט צעירים
סלט בייבי
חתוכים לחתיכות קטנות
 
 
 
 
 
 
 
 
רוטב:
רבע כוס לימון
רבע כוס זית
1 כפית חרדל גרגירים
1 כפות סוכר חום
2 שיני שום כתושות
1 כפות אורגנו יבש
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
מערבבים את החומרים, מגישים בקערה יפה ונהנים.
 
 
מחית בטטות
 
 
1.5 ק"ג בטטות
2 כפות חומץ בלסמי
0.5 כפית קינמון טחון
1 כף מרגרינה משמן חמניות
עירית קצוצה
 
מבשלים את הבטטות בסיר מלא מים רותחים, מסננים ומעבדים בבלנדר או למעוך עם מזלג להוסיף את החומץ הבלסמי והקנמון.
מעבירים את המחית לקערה מתבלים במלח ופלפל, מפזרים למעלה את שארית הקינמון ואת העירית הקצוצה.
 
אפשרות נוספת לארוחת צהריים
 
                                          דג באס תבלון ולימון
 
 
כוס תערובת של עשבי תבלון: פטרוזיליה, שמיר ועירית קצוצה
4 יחידות של דג באס
רבע כוס שמן זית
1 כפית תבלון לדג
1 כוס יין לבן יבש
3 כפות מיץ לימון
מלח ופלפל לפי טעם
 
אופן ההכנה: מייבשים את הדגים, חורצים 4 חריצים בעור של כל פילה, חוצים כל פילה ומתבלים במלח ופלפל.
 
מכינים מרינדה: ממיץ לימון, שמן זית , תבלון לדג(אפשר לרכוש במרכולים) ויין לבן
פורסים את הדגים בתבנית פיירקס לתנור, מוסיפים המרינדה וצולים בתנור 20 דקות.
קערות מילון במילוי תותים מוקצפים
 
 
מצרכים:
 
4 מלונים בשלים חצויים ללא גרעינים, חתוכים בקו ישר בתחתית מיץ מלימון אחד
תותים שלמים, רחוצים נקיים
עלי נענע לקישוט
 
הכנה: מטפטפים מיץ לימון על כל חצי מלון
מכניסים למקרר, לפני ההגשה ממלאים כל חצי מלון בתותים, גלידת סורבה תות ומקשטים           מלמעלה בעלי נענע.
 
אפשרות קלה:
 
2 פרכיות +גבינה לבנה 5%
 או
 
צפתית וירקות לפי הטעם
 
או
 
חביתה מבולבלת
2 פרכיות מפוררות מושרות לרגע בצד במעט מים חמים, לסנן לבלבל 2 ביצים, לתבלן במלח ופלפל
לפי הטעם.
ניתן להוסיף או בנפרד סלט יווני.
 
או
 
חביתה+קוטג 5%
         
המידע באתר זה אינו מהווה התוויה רפואית ו/או תחליף לכל טיפול תרופתי ו/או התייעצות עם רופא מטפל, בכל מקרה של בעיה רפואית יש לפנות לרופא מטפל.
 
לייבסיטי - בניית אתרים